Solskader og hudkreft - kurs i dermatologi og hudpleie 

 Dato: 

Tirsdag, den 17. september 2024 i Larvik eller via Teams (velges ved påmelding)

Kursinnhold:

Kort gjennomgang av hudens anatomi, fysiologi og kjemi. Hudens påvirkning av UV-stråling og andre former for stråler. Forskjell på alderspåvirket hud. Gjennomgang av ulike former for hudkreft. Årsaker, symptomer og behandlinger av solskadet hud samt solinduserte typer hudtumorer. Egenomsorg og faglig rådgivning til pasienter med solskader og hudkreft.  Kosmetisk pleie og medisinsk behandling av solskadet hud.


Mulighet for å delta på kurset online

Nå kan du melde deg på kurs og delta online via Teams. Opplæringen gjennomføres online og krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale og diplom ettersendes per post. 


Produktuavhengighet

Derma-kurs er produkt uavhengig og har til formål å øke fagkompetanse innen hud, hudpleie, dermatologi og kosmetisk kjemi samt regelverk for kosmetikk.


Målgruppe

Kursene er relevante for farmasøyter, apotekteknikere, kosmetiske og dermatologiske sykepleiere, leger, hudpleiere, faglærere og andre som har interesse av ovennevnte emner.


Kvalitetssikret innhold

Derma-kurs er tilrettelagt etter emner og de fleste kurs kan tas uavhengig av hverandre. Et unntak er kurs I, II og III i kosmetiske ingredienser, som må tas i rekkefølge pga. en kontinuitet og strukturert fordypning i emnene. Kurs i kosthold og hudsykdommer forutsetter et godt kjennskap til de enkelte hudsykdommer. Det anbefales derfor å ha gjennomført de enkelte kurs i hudsykdommer, før man melder seg på kurs om kosthold og hudsykdommer. Derma-kursene er kvalitetssikret i forhold til innhold og det faglige utbytte.


Kursbevis

Det utstedes diplom for deltagelse og bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant. Kursene er godkjent av FEVU (Farmasøyters Etter- og VidereUtdanning) og gir FEVU poeng. 


Forhindret i å delta?

Har du meldt deg på et av kursene, betalt avgiften, men blir forhindret i å delta på hele eller deler av kurset pga. akutt sykdom eller en annen alvorlig hendelse er du etter avtale velkommen til å delta på tilsvarende kurs neste gang uten kostnad innen et år, hvoretter tilbudet bortfaller. Pengene for ikke benyttet kurs refunderes kun hvis kurset blir avlyst fra arrangørens side.