Psoriasis - kurs i dermatologi og hudpleie

Dato:

Tirsdag, den 31. oktober i Larvik eller på Teams (velges ved påmelding)

Kursinnhold

På kurset vil du få oppfrisket dine kunnskaper om av hudens anatomi, fysiologi og kjemi for økt forståelse av psoriasis hud. Du vil få dyptgående viten om psoriasis typer som eksisterer og hva som forårsaker denne sykdommen. Du får også innsikt i hva som styrer utvikling av psoriasis og hvordan den utarter seg. Kurset vil også gi deg et unikt verktøy som du kan bruke til å forebygge og forbedre psoriasis-utbrudd hos dine pasienter og kunder. Du får innsikt i medisinsk og kosmetisk behandling samt nyttig info om sammenhengen mellom livsstil, kosthold og psoriasis.


Mulighet for å delta på kurset online

Du kan melde deg på kurs og delta online via Teams. Opplæringen gjennomføres online og krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale og diplom ettersendes per post.

 

Produkt uavhengighet

Derma-kurs er produktnøytrale og har til formål å øke fagkompetanse innen hud, hudpleie, dermatologi og kosmetisk kjemi samt regelverk for kosmetikk.


Målgruppe

Kursene er relevante for farmasøyter, apotekteknikere, kosmetiske dermatologiske sykepleiere, leger, hudpleiere, faglærere og andre som har interesse av ovennevnte emner.


Kvalitetssikret innhold

Derma-kurs er tilrettelagt etter emner og de fleste kurs kan tas uavhengig av hverandre. Et unntak er kurs I, II og III i kosmetiske ingredienser, som må tas i rekkefølge pga. en kontinuitet og strukturert fordypning i emnene. Kurs i kosthold og hudsykdommer forutsetter et godt kjennskap til de enkelte hudsykdommer. Det anbefales derfor å ha gjennomført de enkelte kurs i hudsykdommer, før man melder seg på kurs om kosthold og hudsykdommer. Derma-kursene er kvalitetssikret i forhold til innhold og det faglige utbytte.


Kursbevis

Det utstedes diplom for deltagelse og/eller bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant. Kursene er godkjent av FEVU (Farmasøyters Etter- og VidereUtdanning), og gir FEVU poeng.


Forhindret i å delta?

Har du meldt deg på et av kursene, betalt avgiften, men blir forhindret i å delta på hele eller deler av kurset pga. akutt sykdom eller en annen alvorlig hendelse er du etter avtale velkommen til å delta på tilsvarende kurs neste gang uten kostnad innen et år, hvoretter tilbudet bortfaller. Pengene for ikke benyttet kurs refunderes kun hvis kurset blir avlyst fra arrangørens side.