Anmeldelser og tilbakemeldinger


Anbefalinger

Veldig bra kurs med en engasjert kursholder. Selv på Teams føler man energien og entusiasmen for temaet. Tar gjerne flere kurs!.

Anne V.S.

Selvstendig næringsdrivende

2022

Informativt kurs! Monika har utrolig god kunnskap og er dyktig i det hun driver med! Kjempe glad for at jeg deltok.

Elisabeth J

Miljøterapeut

2022

Veldig fornøyd med kurs som Monika har. God til å forklare på en måte som er lett å forstå. Gode anbefalinger som er nyttige å bruke i kundemøtet.

Gry

Apotekteknikker

Jeg har deltatt på 3 av kursene som Monika har: Akne, Tørre hudtilstander og Introduksjonskurs i kosmetiske ingredienser. Monika er meget kunnskapsrik, forholder seg til ingredienser og holder kursene produktnøytrale. Det er fokus på hvordanhuden er bygget opp og hvilke ingredienser som er best for å pleie, beskytte og reparere huden i ulike tilstander. Alle som jobber med og er interessert i hud vil få utbytte av kursene til Monika.

Christina Anfinsen

Hud- og aromaterapeut, Bachelor i ernæring/ Din hud og kroppspleie

2016-2017

Det er mange flinke folk i bransjen- men det er vel ytterst få som har et bredere spekter med kunnskap enn Monika Andersen, når det gjelder dermatologi, kosmetiske ingredienser, produktkunnskap, hudens funksjon og anatomi, kosmetisk kjemi osv, osv. Har vært på flere kurs med henne, har vært hennes elev i kosmetisk kjemi- og får alltid "boostet" min egen kunnskap. Man kan alltid føle seg trygg på at informasjonen er oppdatert, dobbelsjekket og kvalitetssikret. Denne damen vet hva hun driver med, enkelt og greit.

Anita Lindberg

Hudterapeut og hudpleielærer/ Salong Bellezza, Porsgrunn

2015-2021

Lærerike kurs som gir meg en dypere fofrståelse i alt hun snakker om. Jeg har vært på alle kursene. Kjekt å gå på kurs når en får gode svar og forklaringer bygget på dyp kunnskap som hele tiden er oppdatert. Veldig trygt å kjenne på at dettte er produktnøytrale kurs. Dette er kurs alle somjobber med hudhelse burde fått med seg, selv om du tror at du har nok kunnskap føra før. Jo mer du kan jo mer innser du at du ikke kan.

Line

Hudpleielærer

2015-2023

Gleder meg allerede til neste kurs med Monika! Man blir jo bare tørst for kunnskapen hun deler. Alle som jobber med hud vil få et enormt utbytte! Anbefaler på det sterkeste!

Teodora Ivanova

Hudpleier/Importør

2020

Lærerike, gode og nyttige kurs med kunnskapsrik kursleder

Laila Freyer

Hudterapeut/ Apotekteknikker, Boots Apotek

2015-2020

Monika er utrolig dyktig, og det er veldig inspirerende å være på kurs med henne!.

May Liss

Hud- og kroppsterapeut/ Drammen hud, kropp og velvære

2020

Tusen takk for vedlig informative og interessante kurs om kosmetiske ingredienser. Veldig  flott å bli oppdatert på nye lovdata i den kosmetiske verden. Jeg sitter igjen med masse ny kunnskap og ønske om å lære enda mer. Vi ses igjen på senere kurs!.

Anne

Hudterapeut

2022

Kjempe fin kurs hvor man lærer mye man ellers ville ha trodd man kunne. Setter kunnskap i perspektiv. Utrolig hyggelig kursholder. Kjeder meg ikke et øyeblikk!

Roya

Provisorfarmasøyt

2020

Monika er en fantastisk dame som virkelig vet hva hun snakker om. Jeg føler er det ikke er noe hun ikke vet innen ingredienser i produkter, hudtilstander og kosthold generelt med tanke på huden. Etter en dag eller et kurs med Monika har man lært mye og fått masse ny inspirasjon .

Hanne

Hudpleier/Frisør

2015


Monika med hennes kunnskap har gitt meg mulighet til å jobbe i skjønnhetsbransjen. I mitt yrke er det viktig å forstå kosmetisk kjemi, slik at alle kunder får krmer og behandlinger tilpasset deres hudtiltand. Opp gjennom årene har jeg deltatt på en rekke ulike kurs, men det er helt spesielt når MOnika formidler sin kunnskap. Hun vil alltid være en av mine fremste inspirasjonskilder! Takk Monika!

Nerina Gakovic

Hudterapeut og eier / VIP Beauty Lounge, Sandefjord


Jeg har ved flere anledninger hatt gleden av å høre Monika forelese i bl.a. tema kosmetisk kjemi. Både på eksterne kurs og arrangementer, men også som innleid foredragsholder i min jobb.

Hun besitter en enorm fagkunnskap og er en av bransjens mest kunnskapsrike innen dette fagfeltet. I tillegg til hennes enorme kunnskap har hun en helt unik evne til å engasjere og presentere faget på en lett forståelig måte. Jeg kjenner ingen andre som har en så genuin interesse for dette faget. Monikas bok Din kosmetikk- og hudpleieguide har både mine kollegaer og jeg hatt stor nytte og glede av. Faget kosmetisk kjemi kan for noen høres kjedelig og komplisert ut, men denne boken presenterer læren om ingredienser i hudprodukter på en svært lettlest, balansert og troverdig måte med en snert av humor. Terningkast seks.

Ingrid Fallet

Medical Marketing Manager Nordic/ Perrigo