Anmeldelser og tilbakemeldinger


Line 

Hudpleielærer

«Lærerike kurs som gir meg en dypere forståelse i alt hun snakker om. Jeg har vært på alle kursene. Kjekt å gå på kurs når en får gode svar og forklaringer bygget på dyp kunnskap som hele tiden er oppdatert. Veldig trygt å kjenne på at dette er produktnøytrale kurs. Dette er kurs alle som jobber med hudhelse burde fått med seg,  selv om du tror at du har nok kunnskap fra før. Jo mer du kan jo mer innser du at du ikke kan»

Miko 

Gründer og Eier/ Avemo AS

"Monika Andersen, jeg vet ikke en gang hvor jeg skal starte. Ikke bare er hun en fantastisk person, men også den personen som hjalp bedriften vår med å få kontroll på kosmetiske ingredieneser iht til det norske regelverket, samt EU kommisjonen. Vi er en liten bedrift som ønsker å levere trygge og gode kvalitetsprodukter og da vi (desverre) ikke fikk hjelp fra det offentlige, var Monika en reddende engel. Monika har alltid tatt oppgavene seriøst og levert de med nøye utførelse. Bl.a. har hun hjulpet oss med sikkerhetsdatablad og se over andre innholdsfortegnelser, slik at vi kan selge produkter med god samvittighet. Jeg øler meg 100% trygg på henne sog kommer til å være fast kunde så lenge vi har bedriften. Jeg vil anbefale alle bedrifter som er seriøse inne kosmetikk og helse å samarbeide med Monika:). Det skulle vært fler av deg  ."

Anne

Hudterapeut

"Tusen takk for veldig informative og interessante kurs om Kosmetiske ingredienser. Veldig flott å bli oppdatert på nye lovdata i den kosmetiske verden. Jeg sitter igjen med masse ny kunnskap og ønske om å lære enda mer. Vi ses igjen på senere kurs!"

Laila Freyer

Hudterapeut og Apotektekniker / Boots Apotek 

"Lærerike, gode og nyttige kurs med kunnskapsrik kursleder."

Roya

Provisorfarmasøyt

"Kjempe fin kurs hvor man lærer mye man ellers ville ha trodd man kunne. Setterkunnskap i perspektiv. Utrolig hyggelig kursholder. Kjeder meg ikke et øyeblikk!"