En kvinne som holder en bomull pad under øyet
En kvinne som holder en bomull pad under øyet

Kursinnhold

Kurset gir deg en forståelse for hva begrepene kosmetikk, hudpleieprodukter, cosmeceuticals, medisinsk hudpleie og legemidler innebærer. Du får den nyeste oppdatering på kosmetikklov området. Følgende emner gjennomgås: Introduksjon til kosmetikkregelverk, merking av kosmetikk, inndeling av kosmetiske ingredienser, oversikt over de viktigste stoffgruppene som er tillatt i kosmetikk, forbudte og problematiske stoffer i kosmetikk. 

Du får et gratis eksemplar av boken Boken Din kosmetikk- og hudpleieguide i tillegg.


Mulighet for å delta på kurset online

Nå kan du melde deg på kurs og delta online via Teams. Opplæringen gjennomføres online og krever at du har tilgang til PC eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). Kursmateriale/ Kompendium sendes per post, når påmeldingen er registrert. 


Produkt uavhengighet

Derma-kurs er produktnøytrale og har til formål å øke kompetanse innen hud, hudpleie, dermatologi og kosmetisk kjemi samt regelverk for kosmetikk.


Målgruppe

Alle som jobber med salg av kosmetikk, produksjon, import eller distribusjon av kosmetiske produkter i Norge, samt yrker, hvor kunnskap innen kosmetisk kjemi og kosmetikklov ( kosmetikkforordningen), er viktig for å kunne gi riktig veiledning i hudpleie (farmasøyt, hudpleier, kosmetisk dermatologisk sykepleier, fag- og produktansvarlig, kosmetikkprodusent, og importør av kosmetiske produkter).


Kvalitetssikret innhold

Derma-kurs er tilrettelagt etter emner og de fleste kurs kan tas uavhengig av hverandre. Et unntak er kurs I, II og III i kosmetiske ingredienser, som må tas i rekkefølge pga. en kontinuitet og strukturert fordypning i emnene. Kurs i kosthold og hudsykdommer forutsetter et godt kjennskap til de enkelte hudsykdommer. Det anbefales derfor å ha gjennomført de enkelte kurs i hudsykdommer, før man melder seg på kurs om kosthold og hudsykdommer. Derma-kursene er kvalitetssikret i forhold til innhold og det faglige utbytte.


Kursbevis

Det utstedes kursbevis (Diplom), for gjennomført kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant. Kursene er godkjent av FEVU (Farmasøyters Etter- og VidereUtdanning), og gir 4 FEVU poeng 


Forhindret i å delta?

Har du meldt deg på et av kursene, betalt avgiften, men blir forhindret i å delta på hele eller deler av kurset pga. akutt sykdom eller en annen alvorlig hendelse er du etter avtale velkommen til å delta på tilsvarende kurs neste gang uten kostnad innen et år, hvoretter tilbudet bortfaller. Pengene for ubenyttet kurs refunderes kun hvis kurset blir avlyst fra arrangørens side.