Kurs i kosmetiske ingredienser I - Grunnkurs

Dato: 

Tirsdag, den 27. oktober 2020 i Sandvika 


Kursinnhold

Kurset gir deg en forståelse for hva begrepene kosmetikk, hudpleieprodukter, cosmeceuticals, medisinsk hudpleie og legemidler innebærer. Du får den nyeste oppdatering på kosmetikklov området. Følgende emner gjennomgås: Introduksjon til kosmetikkregelverk, merking av kosmetikk, inndeling av kosmetiske ingredienser, oversikt over de viktigste stoffgruppene som er tillatt i kosmetikk, forbudte og problematiske stoffer i kosmetikk. 

Du får et gratis eksemplar av boken Boken Din kosmetikk- og hudpleieguide i tillegg.

Produkt uavhengighet

Derma-kurs er produktnøytrale og har til formål å øke kompetanse innen hud, hudpleie, dermatologi og kosmetisk kjemi samt regelverk for kosmetikk.

Målgruppe

Alle som jobber med salg, rådgiving, undervisning, produksjon, import eller distribusjon av kosmetiske produkter i Norge (farmasøyter, hudpleiere, dermatologiske sykepleiere, fagansvarlige, produktansvarlige, produsenter og importører).

Kvalitetsikret innhold

Derma-kurs er tilrettelagt etter emner og kan tas uavhengig av hverandre. Et unntak er kurs i kosmetiske ingredienser, som må tas i rekkefølge pga en kontinuitet og strukturert fordypning i emnene. 

Kursene er kvalitetssikret i forhold til innhold og det faglige utbytte.

Kursene er godkjent av FEVU (Farmasøyters Etter- og VidereUtdanning)

Kursbevis

Det utstedes diplom for deltagelse og/eller bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant.

Kurset gir 2 FEVU poeng (Farmasøyters Etter- og VidereUtdanning)

Forhindret i å delta?

Har du meldt deg på et av kursene, betalt avgiften, men blir forhindret i å delta på hele eller deler av kurset pga akutt sykdom eller en annen alvorlig hendelse er du etter avtale velkommen til å delta på tilsvarende kurs neste gang uten kostnad innen et år, hvoretter tilbudet bortfaller. Pengene for ubenyttet kurs refunderes kun hvis kurset blir avlyst fra arrangørens side.