Rosacea - kurs i dermatologi og hudpleie

Dato:


Våren 2021 i Sandvika/Oslo (ta gjerne kontakt om du er interessert) 

Kursinnhold

Kort gjennomgang og oppfriskning av hudens anatomi, fysiologi og kjemi for å bedre kunne forstå sykdomsmekanismer for Rosacea. 

Detaljert gjennomgang av ulike typer Rosacea og fordyping i sykdomsmekanismer (den måten sykdommen oppstår på)

Innsikt i årsaker og faktorer som trigger Rosacea, heriblant kost og livsstil. 

Nyttige tips om hvordan redusere risiko for utvikling av symptomer. Egenomsorg og faglig rådgivning til Rosacea pasienter. Kosmetisk pleie og medisinsk behandling av Rosacea.

Kurset vil også gi deg et unikt verktøy som du kan bruke til å forebygge og forbedre Rosacea-utbrudd hos dine pasienter og kunder. Du får innsikt i medisinsk og kosmetisk behandling samt nyttig info om sammenhengen mellom livsstil, kosthold og Rosacea.

Forutsetninger og krav i forhold til Online kurs : 

Dette kurset gjennomføres online via programmet Teams, og krever at du har tilgang til pc eller en skjerm med WEBKAMERA, MIKROFON OG HØYTALER. Etter at du har meldt deg på, vil du motta e-post med din personlige link til pålogging. Lyd og videokontakt er påbudt under hele kurset. det er kun de påmeldte som har lov å delta på kurset. Alt kursinnhold er beskyttet i henhold til lov om opphavsrett til åndsverk (Åndsverkloven). 

Produkt uavhengighet

Kursene er produktnøytrale og har til formål å øke fagkompetanse innen hud, hudpleie, dermatologi og kosmetisk kjemi samt regelverk for kosmetikk.

Målgruppe                                                                                                                              

Kursene er relevante for farmasøyter, apotekteknikere, kosmetiske og dermatologiske sykepleiere, leger, hudpleiere, faglærere og andre som har interesse av ovennevnte emner.

Kvalitetssikret innhold

Derma-kurs er tilrettelagt etter emner og kan tas uavhengig av hverandre.

Kursene er kvalitetssikret i forhold til innhold og det faglige utbytte.

Kursene er godkjent av FEVU (Farmasøyters Etter- og VidereUtdanning)

Kursbevis

Det utstedes diplom for deltagelse og/eller bestått kurs. Diplomet sendes pr. post i etterkant.

Kurset gir 3 FEVU poeng (Farmasøyters Etter- og VidereUtdanning)

Forhindret i å delta?

Har du meldt deg på et av kursene, betalt avgiften, men blir forhindret i å delta på hele eller deler av kurset pga akutt sykdom eller en annen alvorlig hendelse er du etter avtale velkommen til å delta på tilsvarende kurs neste gang uten kostnad innen et år, hvoretter tilbudet bortfaller. Pengene for ikke benyttet kurs refunderes kun hvis kurset blir avlyst fra arrangørens side.